Cindy Jönsson heter jag och var den som tog in Anatomica till Sverige från Holland.

Jag har en 5 årig utbildning i Osteopati och regelbundet vidareutbildat mig, det är manuell medicin. Största manuella medicinen internationellt sett men inte så känt i Sverige.

I 10 år har jag behandlat hästar och människor med problem i rörelseapparaten och ute i stallen väcktes mitt intresse för sadlar. Jag har träffat åtskilliga ekipage som blir begränsade av eller t.o.m. får ont av ett ridpass. Här kommer mina anatomiska kunskaper väl tillpass för både häst och ryttare.
När en sadel anpassas utifrån ekipagets anatomiska föutsättningar underlättar det enormt när vi strävar framåt. Jag är alltid inlyssnande till ryttarens önskemål och jag bidrar med den biomekaniska kunskapen vad gäller ryttarens och hästens anatomiska förutsättningar.  Mitt mål  är att ryttaren helt ska kunna koncentrera sig på ridningen och "glömma bort" sadeln och att hästen ska kunna dansa obegränsat utan att hindras eller begränsas. 

Mig når du på telefonnummer: 0708872796

Min hemsida inom Osteopati:
osteopatkliniken.eu

Välkommen att anlita mig!

Evelyn Andersson heter jag.

Våren 2017 fick jag, efter att ha provat många olika sadlar utan att finna någon som passade mig och mina hästar, chansen att provrida en dressyrsadel från Anatomica.
Jag märkte direkt att jag fick hjälp att få rätt position i sadeln vilket har hjälpt mig att slippa de ryggproblem jag haft tidigare. Mina hästar har blivit rörligare och musklar sina ryggar bättre. 

Jag är nu även återförsäljare av Anatomica och har ett antal sadlar för utprovning. Är du intresserad av att boka en utprovning är du välkommen att kontakta mig.

Jag utgår ifrån Halmstad.

Välkommen att kontakta mig
Tel:  0709-94 91 19
Läs mer om mig på 
http://www.eadressyrstall.se


 

Lena Rosquist heter jag och är utbildad Equiterapeut, 2 årig heltidsutbildning och har arbetat i 20 år med hästbehandlingar.
Jag har även gått en 3 årig utbildning i akupunktur med examen i Kina. Utöver det har jag gått kurser på SLU och Helsingborgs djursjukhus plus en mängd andra kurser och vidareutbildningar inom behandlingar och friskvård.

Som jag berättar ovan så har jag behandlat hästar i 20 år och har samlat på mig stor kunskap och erfarenhet om hästens rörelseapparat. Sadeln är en oerhört viktig faktor i träningen. Jag själv är en satsande dressyrryttare som i skrivande stund är på MSV B nivå och fastnade själv för anatomica 2015. Innan jag bytte till anatomica hade jag ständiga problem med smärtor i bäckenet  och sedan jag började rida i Anatomica är de problemen borta. Både jag och mina hästar är supernöjda!
Min ambition är att hjälpa ryttaren att hitta rätt sadel som fungerar optimalt för ekipaget. En sadel som ger möjlighet till pass efter pass utan begränsningar.

Mig når du på telefonnummer: 0703980151

Titta gärna in på min hemsida:
lenarosqvist.se

Välkommen att anlita mig!

Evelyn Andersson, tävlingsryttare upp tull svår klass i dressyr. Hon har ett förflutet som fälttävlansryttare och därmed en bred erfarenhet och kunskap.
Hon driver EA dressyrstall i Halmstad, utbildar hästar och ryttare.
Alla hennes hästar rids  i Anatomica och hon var länge förundrad över att den funkar bra på så många hästar.

Evelyn är utbildad ingenjör men jobbar sen flera år heltid med hästar. När Evelyn har utprovningar har hon ett mycket bra öga för vad som funkar för både häst och ryttare. Vänd er med förtroende till henne!

Tel: 0709-94 91 19

http://www.eadressyrstall.se
 

Här presentera snart en ny utprovare!